Om Help2Comply

For os er compliance
business as usual


Compliance fylder mere og mere – ikke kun hos lovgiverne, men også hos forbrugerne. Det skaber tryghed og tillid – og det kan samtidig give forretningsmæssige fordele, som din virksomhed kan bruge til vækst og udvikling.

Help2Comply hjælper din virksomhed med at foretage et strategisk valg, så du opfylder betingelserne inden for en række forskellige krav, lovgivninger og forventninger fra omverden.

Du får rådgivning, som altid er opdateret på både nuværende og planlagt lovgivning inden for forbrugerprodukter som f.eks.:

 • Møbler og boliginteriør
 • Kosmetik, plejeprodukter og rengøringsartikler
 • Tekstiler og fodtøj
 • Legetøj og andre produkter til børn
Brug vores viden til at komme på forkant med regler og tendenser inden for din branche.

Et kompetent team
– og dygtige samarbejdspartnere

Vi er specialister i compliance. Læs mere om vores erfarne team længere nede på siden.

Help2Comply samarbejder desuden med andre dygtige og professionelle fagfolk, som bidrager til opgaver, delopgaver eller kvalitetssikring.

Vivi Schytt

Kemiingeniør

Ejer

40 11 09 20


Jeg deltager i standardiseringen inden for legetøj og er derfor med til at påvirke standarderne.

Mere om Vivi

Siden 2005 har Vivi beskæftiget sig med lovgivning og testdokumentation vedrørende produktsikkerhed inden for legetøj, tekstiler, kosmetik og andre forbrugerprodukter og har et indgående kendskab til EU-lovgivningen samt de nordiske landes tolkning af denne.

Hun deltager desuden i standardiseringen inden for legetøj. Gennem sit faglige engagement er hun med til at påvirke standarderne. Det giver hende samtidig stor indsigt i de standarder, der omhandler kravene til legetøj.

Vivi er uddannet kemiingeniør fra DTU, hvor hun specialiserede sig i polymerer. Siden da har hun opbygget international erfaring ved at arbejde og forske i polymere i både Canada og Danmark.

 • Help2Comply : Selvstændig konsulent
 • Compliance House : Medejer, konsulent
 • Schytt Safety : Selvstændig konsulent
 • KE Leg (nu TopToy) : Quality and Safety controller
 • Eurofins A/S : Analytical Sales Manager
 • Aarsleff A/S : Udviklingsingeniør
 • Technical University of Denmark (DTU) : Forsker
 • Queens University of Canada: Forsker
 • Coloplast A/S : Forsker
 • Uddannet Kemiingeniør

Jacob G. Andreasen

Kemiker

Miljøkonsulent, DGNB-konsulent

42 47 88 06


På universitetet forskede jeg i bæredygtig energi i form af hydrogenopbevaring.

Mere om Jacob

Jacob arbejder med indhentning af dokumentation, screening af produkter, dialog med producenter og underleverandører i forbindelse med miljømærkninger af produkter og services.

Jacob har desuden gennemført uddannelsen som DGNB-konsulent og kan derfor vejlede virksomheder, som overvejer en certificering af deres byggeri – fx Svanemærket eller DGNB. Vejledningen giver virksomheden et bedre grundlag at beslutte, hvilken certificering der giver bedst mening i forhold til det konkrete byggeri.

Uddannelse
Jacob er uddannet Cand. Scient/kemiker fra Aarhus Universitet med speciale i uorganiske materialer og metallers egenskaber.

På universitetet har Jacob forsket i bæredygtig energi i form af hydrogenopbevaring.

Vil du vide mere om compliance?

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du og din virksomhed kan få udbytte af at arbejde med compliance.
 
 • Nils Knudsen
  Help2Comply har været superprofessionelle i denne certificeringsproces. Vi fortsætter miljømærkningen af vores øvrige produkter i samarbejde med Vivi og co.
  Nils Knudsen
  Magnus Olesen A/S
 • Erik Serritslev Jørgensen
  Help2Comply har kørt certificeringsprocessen for os. Heldigvis – for uden dem var vi aldrig kommet i mål med Svanemærket.
  Erik Serritslev Jørgensen
  Upcycling Scandinavia
 • Erik Rasmussen
  Det er en besparelse at samarbejde med Vivi, for hvis vores varer først er skippet, er det for sent, hvis der er problemer med varen. Derfor har vi altid Vivi Schytt med allerede i opstartsfasen, så vi er sikre på, at vi overholder al lovgivning og ikke taber penge på at få et parti ubrugelige varer hjem.
  Erik Rasmussen
  eebee
 • Michael Andersen
  Vi skal teknisk dokumentere danske standarder. Det er fagligt tungt stof og tidskrævende at sætte sig ind i, når man nu ikke taler det tekniske sprog – men det gør Vivi Schytt. Hun er fuldstændig på hjemmebane i dansk- og europæisk lovgivning. Det sparer os mange penge, at vi ikke har en vidensmedarbejder ansat, men kan gøre brug af Vivi Schytts kompetencer, når vi har brug for dem.
  Michael Andersen
  DK International
 • Erik Rasmusssen
  Eebee prioriterer højt, at de varer vi importerer er produceret under ordentlige arbejdsvilkår og overholder al lovgivning. Vivi er 100 procent inde i al lovstof og har en tilknytning til BSCI. Det sparer os for meget tid.
  Erik Rasmusssen
  eebee
 • Erik Serritslev Jørgensen
  Det er et kæmpe arbejde, Vivi og Jacob har gjort, og vi er rigtig glade for samarbejdet med Help2Comply.
  Erik Serritslev Jørgensen
  Upcycling Scandinavia
 • Erik Rasmussen
  Vi betragter Vivi som en kollega. Hun kender vores virksomhed og værdier. Vi får en rigtig god sparring med hende, hun er dybt professionel og giver os hurtige tilbagemeldinger
  Erik Rasmussen
  eebee

Seneste artikler om vores arbejde

Tilmeld dig her og modtag opdateringer fra Help2Comply 3-4 gange årligt. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tak - du modtager lige straks en bekræftelsesmail